Hírek-cikkek

Megszűnhet a Győri ETO focicsapata

Legalulról kell kezdeni a Győrnek!

2015-04-21 12:33:53
Győr - A Győri ETO focicsapata a következő évadban csak a megyei harmadosztályban szerepelhet. Legalábbis így vélekedik egy szakjogász, dr. Gerő Tamás.
Esélye sincsen a Győri ETO-nak arra, hogy élvonalbeli licencet kapjon, sőt a jogszabályok azt sem teszik lehetővé, hogy a Rába-partiak a következő idényben az NB III-ban álljanak rajthoz, a legalsó osztályból kell újrakezdeniük - véli dr. Gerő Tamás szakjogász.

Az ügyvéd a Digi Sport Reggeli Start című műsorában részletesen beszélt az ide kapcsolódó szabályokról, a jogi háttérről.





– A harmadik vonalban az ETO B csapata indult, így elvileg az ETO ennek a jogán indulhatna jövőre az NB III-ban, de azt gondolom, hogy ez sem lehetséges, mert ha megszűnik a cég, akkor egy fizetésképtelen gazdasági társaság semmilyen futballklubot nem tud üzemeltetni. Amennyiben pedig új sportszervezet jön létre, annak a legalsó szintről kell elkezdenie, magyarul a megye háromból - foglalt állást az ügyvéd.

Blikk-információ

http://www.blikk.hu/blikk_sport/megyei-harmadosztalyban-indulhatna-csak-a-gyor-2350451

 
Értékelés:
(0 szavazat)

"Bármihez amit megtehetsz, vagy megálmodsz, fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik”- írta egykor Johann Wolfgang von Goethe. Ezt a honlapot, mint a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvéd tartom fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján találhatóak

Kapcsolattartás

dr. Gerő Tamás

ügyvéd, sportjogi-, és adójogi szakjogász

 Iroda: 1037 Budapest, Szépvölgyi út 113.

 Tel/fax: 06-1-3882389

  Mobil: +36 30 4156009

 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adatkezelési szabályzat