Hírek-cikkek

dr. Gerő Tamás - péntek, 29 április 2016

Budapestről kb. egy óra alatt értem Felcsútra, autóval. Nem akartam a Videoton szurkolók számára kijelölt parkolóba beállni, hogy hazafelé ne kelljen várakoznom, ezért inkább a stadion környéki utcában parkoltam le, majd a székesfehérvári barátommal megbeszélt találkozóra igyekeztem, szerencsére egyik barátjától kaptam kölcsön egy tavaszi szezon-bérletet (5600 Ft)

A Videoton a tavaszi idényt pályaválasztóként ugyanis Felcsúton játssza – a székesfehérvári stadion felújítása miatt - a világ egyik legszebb luxusstadionjában, a Pancho Arénában. Annak ellenére, hogy a maximális befogadóképessége az Arénának mindösszesen 3500 Fő, összesen 2 jegypénztárban árultak belépőt a hazai szektorokba (normál ár 1000 Ft, kedvezményes belépő nők, diákok, és nyugdíjasok részére 500 Ft, részletes jegyárakat lásd a 8. oldalon) így nagy sor alakult ki a találkozó előtt a jegypénztáraknál. Ugyancsak sorban kellett állni a stadionon belüli büfében, viszont a szurkolók számára örömteli lehetett, hogy alkoholos sört is árultak, valamint perecet, bécsi zsemlét, üdítőt is. Minden étel-ital kb. 4-500 Ft volt. Összesen a stadionban 4 büfé van, az aréna minden sarkában található egy büfé . A büfés ugyanakkor nem engedte lefotózni  az árlapot, hiába kértem rá engedélyt..

Annál készségesebb volt a mérkőzés előtt a Videoton kabalaállata, akit még egy szelfire is sikerült felkérnem. Íme a kép  Stoplival:

Kategória: Blog

"Bármihez amit megtehetsz, vagy megálmodsz, fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik”- írta egykor Johann Wolfgang von Goethe. Ezt a honlapot, mint a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvéd tartom fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján találhatóak

Kapcsolattartás

dr. Gerő Tamás

ügyvéd, sportjogi-, és adójogi szakjogász

 Iroda: 1037 Budapest, Szépvölgyi út 113.

 Tel/fax: 06-1-3882389

  Mobil: +36 30 4156009

 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adatkezelési szabályzat